PRO-M 7002 - Універсальний ніж з MoV сталі з залізком 150 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Корисний універсальний ніж, з відомої серії Kanetsugu PRO M

✓ Може майже все, і напевно стане улюбленцем.
✓ Гармонійне залізко, і руків'я з больстером.
✓ Добротні комплектуючі, та прецизійна точність виконання — риси, що вирізняють японські кухонні ножі.
Молібденова нержавіюча сталь 1K-6 Daido High-carbon, з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість залізка 57 HRC.
Конвексний (випнутий) спуск справа і плоский зліва.
Традиційно тонке зведення, й заточка 50-50. Знаменита "конвексність" відноситься тільки до правого спуску, а не до крайки.
Руків'я для забезпечення нормального балансу невелике, з ергономічною геометрією.
Зручно лягає в жіночу руку, і нормально в чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням смолою під тиском.
Така обробка перешкоджає розбухання, і накладки прослужать багато років.
Дерево — тепле на дотик, а просочування покращує експлуатаційні характеристики та довговічність.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
При митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Seki Kane Tsugu PRO-S.
Відмінна риса цих ножів, ручки з шорсткого матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів і витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний набір.
Якісний інструмент, при шанобливому ставленні, відслужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·M | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 150 мм | 
| Найширша частина залізка: | 30 мм | 
| Товщина тупія: | 1.5 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 98 мм | 
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина | 
| Загальна довжина: | 258 мм | 
| Вага: | 76 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
