Japanese HOCHO 8026 - Ніж Усуба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія

Japanese HOCHO 8026 - Ніж Усуба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія
  • Передивлялись: 9893
  • Модель: Japanese HOCHO 8026
  • Наявність: Є в наявності
  • 2650.00 UAH
  • Без ПДВ: 2650.00 UAH
-+


Професійний овочевий скальпель, ось що з себе представляє ніж Usuba. 

Японська кухня, це кулінарна естетика, де краса і складність подачі, вправні та барвисті. 

Найтонша нарізка, для прикраси й додання композиції завершеності, часто під силу тільки спеціальним інструментам. 

Обов'язкова умова для техніки шинкування Katsuramuki, гостре залізко, а найбільш пристосований для цього саме ніж Усуба. 

Терпіння і вправність не менш важливі. Створення страв що хвилюють уяву, є в Країні Вранішнього Сонця істинним мистецтвом. 


Одностороння заточка дозволяє досягти дивно малої товщини при нарізанні. 

Спуски асиметричні, розраховані на правшу. 

Правий опуклий, приблизно від середини, зліва трохи увігнутий. 

Молібденова корозійностійких 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих якостей. 

Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ. 

Твердість 57 HRC. 


Повнорозмірна семигранне руків'я з комбінації алюмінію і міцного харчового пластику. 

Конструкція міцна і довговічна, з розрахунком на комерційне застосування. 

Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни. 


Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:


Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір

Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.