Japanese HOCHO 8026 - Ніж Усуба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія
Професійний овочевий скальпель, ось що з себе представляє ніж Usuba.
Японська кухня, це кулінарна естетика, де краса і складність подачі, вправні та барвисті.
Найтонша нарізка, для прикраси й додання композиції завершеності, часто під силу тільки спеціальним інструментам.
Обов'язкова умова для техніки шинкування Katsuramuki, гостре залізко, а найбільш пристосований для цього саме ніж Усуба.
Терпіння і вправність не менш важливі. Створення страв що хвилюють уяву, є в Країні Вранішнього Сонця істинним мистецтвом.
Одностороння заточка дозволяє досягти дивно малої товщини при нарізанні.
Спуски асиметричні, розраховані на правшу.
Правий опуклий, приблизно від середини, зліва трохи увігнутий.
Молібденова корозійностійких 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Повнорозмірна семигранне руків'я з комбінації алюмінію і міцного харчового пластику.
Конструкція міцна і довговічна, з розрахунком на комерційне застосування.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.