Glestain K Series 817TK - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія

Glestain K Series 817TK - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія
  • Передивлялись: 8340
  • Модель: Glestain K series 817TK
  • Наявність: Є в наявності
  • 5750.00 UAH
  • Без ПДВ: 5750.00 UAH
-+


Сантоку або "Три чесноти", з професійної K серії

* * * * * * * * 

Частий гість на кухні у знавців хороших ножів, а також учасник великої кількості ножових тестів і оглядів в мережі. 

У ньому зібрані всі інновації, які конструктори готові були запропонувати в оптимальному рішенні. 

Підгонка елементів чудова, спеціальні виїмки полегшують розрізання продуктів, помітно зменшуючи прилипання. 

Всі матеріали довговічні, і потенціал служби такого залізка багато років, з нечастою плановою правкою

Цінний подарунок і відмінний кухонний інструмент, на кожен день. 


Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей. 

Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів складання і високоточних верстатів ЧПУ. 

Твердість 58-59 HRC. 

Виступаючий (лінзоподібний) спуск із заглибленнями для меншого налипання з правого боку і плаский зліва. 

Надзвичайно тонке зведення різальної крайки близько 25-30 градусів у пропорції приблизно два до одного (70/30), завдяки чому підходить тільки правші. 

Баланс у долоню. 


Повнорозмірне руків'я з приємною вагою, що добре лягає в будь-яку руку. 

Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском стабілізуючими речовинами, що перешкоджає розбуханню і в рази подовжує термін життя. 

Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням. 

В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками та довговічністю. 

Всі деталі точно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни. 

Баланс в долоню. 


Слід зазначити, що ножі з дерев'яною ручкою, незважаючи на обробку, не можна мити в посудомийній машині і стерилізувати, що іноді потрібно для кухні кафе та ресторанів. 

Для промислових робіт, створені і представлені нами відмінні серії Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, призначеними для стерилізації. 


Поради щодо догляду і зберіганню:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник буде насолоджуватися своїм набором багато років, адже якісно виготовлений ніж розрахований на десятиліття вірної служби. 

Ми пропонуємо також повний сервіс щодо подальшого обслуговування та заточування