Ваш кошик порожній!
Пропозиція для професіоналів, вирішуюча основну проблему традиційних японських ножів зі схильністю до корозії.
Гігієнічність і стійкість до знаходження у вологому середовищі, із застосуванням сучасних технологій у виготовленні руків'я.
Овальна ручка з харчового поліпропілену, з больстером із нержавіючої сталі.
Бездоганна підгонка відповідає вимогам гігієни, виключаючи проникнення продуктових соків в деталі конструкції.
Традиційна одностороння геометрія, найкраще пристосована для приготування страв японської кухні.
Ці ножі можна сміливо залишати мокрими, не побоюючись за утворення плям або пошкодження іржею ріжучої кромки.
1K-6 Daido Steel чудово зберігає гостроту, що є найважливішою якістю в тонкому нарізанні для суші і сашимі.