Glestain K Series 721TK - Ніж шеф кухаря з залізком 210 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Професійний Шеф ніж високого класу.
* * * * * * * *
Багаторічний досвід виготовлення та вдосконалення, втілені тут повною мірою.
Глибоке розуміння геометрії різу, зручності в роботі та потреб користувачів, головні особливості серії К.
Зважені форми, міцне руків'я зі сталевим хвостовиком, бездоганний рівень підгонки і якість матеріалів, гарантують вигідну угоду і задоволеність покупця.
Залізко:
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (Лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і плоский зліва.
Надзвичайно тонке зведення 70/30, тому підходить тільки правші.
Баланс в долоню.
Повнорозмірна ручка з приємною важкістю, що добре лягає в будь-яку руку.
Тильна частина може використовуватися як молоток для відбивання продуктів.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами, що стабілізують та перешкоджають розбуханню і матеріал служить дуже довго. Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками та довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє відмінну виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру без найменших шпарин, що впевнено витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
Серія: | Професійна К серія |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 210 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 1.9 мм |
Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
Довжина руків'я: | 112 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 335 мм |
Вага: | 250 г |
Стерилізація: | Не можна |