Ваш кошик порожній!
Оновлена серія японських кухонних ножів — Tojiro BASIC
Недорогі, грамотно збалансовані ножі серії Tojiro BASIC, перевершують всіх конкурентів за співвідношенням ціна-споживчі властивості.
Топова ножова сталь VG10, застосовується багатьма японськими виробниками, для ножів середнього та преміумкласу.
Недорогих кухонних ножів, із цієї сталі, окрім компанії Tojiro, не виготовляє жодна японська фірма.
«Професійна гострота у вашому домі»
Тонке залізко, з геометрією подвійний клин, легко проникає в продукти, що розрізаються.
Зведення ножів тонке, близько 0.5 мм, що ідеально для різноманітної нарізки продуктів.
Твердість загартування 60 HRC, зроблена для чемпіонського збереження робочої гостроти.
Термообробку ножів компанії Tojiro, зі сталі VG10, можна впевнено назвати зразковою!
Лезо відмінно тримає гостроту, та добре піддається заточенню за допомогою якісних абразивів.
У серію Tojiro BASIC, входять усі популярні типи японських кухонних ножів, а саме:
Дизайн руків'я доопрацьований, ретельно продуманий, та зручний у руці.
Матеріал руків'я — деревно-полімерний багатошаровий композит, з водовідштовхувальним просоченням.
Тонкі шари деревини, надійно склеєні під тиском, та міцніші за будь-яке необроблене дерево.
Хвостовик на повну довжину, що надійно зафіксований у руків'ї трьома заклепками.
Кожен ніж упакований у добротну картонну коробку.
Раніше використовувався поліетиленовий прозорий блістер.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СЕРІЇ Tojiro BASIC:
Легкий ніж-лопатка для шинкування, 3 шаровий ламінат VG-10. * * * * * * * * Недороге функц..
Бюджетный сантоку з залізком із VG10. * * * * * * * * Універсальний ніж santoku, з невисок..
Бюджетный шеф-ніж з залізком із сталі VG10. * * * * * * * * Універсальний ніж шеф-кухаря, ..
Бюджетный петті з залізком із перевіреної часом VG10. * * * * * * * * Малий допоміжний ніж..