Tojiro BASIC F-317 — Ніж шеф кухаря, 3 шари, сталь VG10, залізко 200 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Бюджетный шеф-ніж з залізком із сталі VG10.
* * * * * * * *
Універсальний ніж шеф-кухаря, з невисокою ціною і чудовою сталлю залізка.
Головна відмінність від старшої серії DP, це відсутність больстера.
Хороший "вхідний квиток" у світ японських кухонних ножів.
Залізко тонке, з агресивним різом, а сам ніж легкий та зручний.
Хороший вибір для домашньох кухні.
Професіонали теж обирають та користуються ножами Tojiro BASIC без больстера.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Ножі Tojiro BASIC, виготовляють в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, є засновником та власником бренду.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять продукцію компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення традиційно тонке, тому ніж здатен різати дуже довго, завдячуючи також геометрії спусків.
Комфортне повнорозмірне руків'я.
Більшість власників відзначають зручність форми, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, що дає і відмінне утримання, і контроль положення залізка, при будь-яких роботах.
Матеріал Pakka wood, теплий, довговічний і приємний на дотик.
Це композит з деревини і пластика, просочений під тиском спеціальною речовиною.
Подібна обробка виключає намокання та розбухання, високо гігієнічна, не має запаху і безпечна для контакту з їжею.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
| Серія: | Tojiro BASIC |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
| Кількість шарів: | 3 шари |
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 200 мм |
| Найширша частина залізка: | 44 мм |
| Товщина тупія: | 1.8 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 115 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 315 мм |
| Вага: | 130 г |
| Стерилізація: | Не можна |


















