Fuji Cutlery Narihira FC-40 — Ніж Петті 130 мм, нержавіюча хромовмісна Mo-V сталь
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Універсальний Petit knife з залізком 12 см. Популярний помічник.
* * * * * * * *
Petty, в перекладі — маленький ніж.
Класичний овочевий ножик.
З призначенням, а саме допоміжними завданнями, цей Петті справляється на відмінно.
Виняток, це спеціалізоване оброблення м'яса і тут потрібен міцніший інструмент, а також нарізок, які значно зручніше робити довгим ножем.
Серцевина, з нержавійки 4116 (X50CrMoV 15) з грамотним загартуванням до твердості 56-57 HRC за шкалою Роквелла.
Продукція Fuji Cutlery Narihira, виготовляється переважно в Китаї, під постійним контролем якості з головного офісу в Японії.
Зведення різальної крайки тонке, і здатність добре різати зберігається довго, також завдяки геометрії спусків.
Невелике стандартне руків'я.
Звична та зручна конструкція, як і в старших лінійках виробів компанії.
Забезпечено правильний баланс і комфорт утримання в великій чоловічій долоні та в тендітній жіночій руці.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, для відчуття напрямку леза під час роботи.
Матеріал Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації полімер.
Застосовується в медицині та обладнанні для кухні, завдяки достатній хімічній й термічної стійкості.
Накладки не бояться нагріву до 120 градусів Цельсія.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також іншого промислового використання, призначені Tojiro-Pro, Tojiro-Color та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного термопластику, без найменших шпарин і розраховані на температурну обробку.
Рекомендації щодо поводження, догляду та зберіганню:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи особистий набір.
Добротний ніж, при шанобливому відношенні, прослужить десятиліття вимагаючи пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Fuji Cutlery Co., Ltd. | 
| Серія: | Fuji Cutlery Narihira | 
| Країна виробник: | Китай | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 4116 (X50CrMoV 15) | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 56-57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 130 мм | 
| Найширша частина залізка: | 24 мм | 
| Товщина тупія: | 1.7 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 103 мм | 
| Матеріал руків'я: | Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий полімер, зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації | 
| Загальна довжина: | 237 мм | 
| Вага: | 67 г | 
| Стерилізація: | Можна | 
 










 
 
 
 
 





 
