Fuji Cutlery Narihira FC-47 — Ніж Сантоку з легованої Mo-V сталі. Залізко 165 мм

Fuji Cutlery Narihira FC-47 — Ніж Сантоку з легованої Mo-V сталі. Залізко 165 мм

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі. 

* * * * * * * * 

Східний Santoku, це перший конкурент Gyuto, з клинком трохи коротше і ширше ніж у "шефа". 

Про те що зручніше, Сантоку або класичний шеф-ніж, є безліч оглядів і думок, але сантоку безумовно гідний вибір, особливо коли простір дошки малий. 

Чудово підійде для більшості видів нарізки. 

Універсальний, і годиться на місце головного в домашній "кухарський парі"

Професіонали так само часто користуються Santoku у якості різнобічного помічника. 

Цінний подарунок, як чоловікові, так і жінці. 

Баланс посередині на больстері. 


Залізко виготовлене з якісної нержавійки 4116 (X50CrMoV 15) та загартуване до 56-57 HRC за шкалою Роквелла. 

Продукція Fuji Cutlery Narihira, виготовляється переважно в Китаї, під постійним контролем якості з головного офісу в Японії. 

Традиційно тонке зведення, з цього здатність добре різати збільшується, також завдяки геометрії спусків. 


Комфортна повнорозмірне руків'я, з такими ж обрисами як у виробів класом вище. 

Господарі відзначають зручність, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки. 

Перетин прямокутне, з округленими гранями, що дає і надійне утримання, і відчуття напрямку вістря, при будь-якій роботі. 

Матеріал Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації полімер. 

Широко застосовується в кухонному устаткуванні і медицині, завдяки достатній хімічної та термічної стійкості. 

Накладки не бояться нагріву до 120 градусів Цельсія. 


Так само, для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені моделі Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S

Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного термопласта, без зазорів і розраховані на температурну обробку. 


Рекомендації щодо поводження, догляду та зберігання:


Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний комплект

Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить багато років, вимагаючи нечастого відновлення гостроти



Технічні характеристики ножа:
Виробник:Fuji Cutlery Co., Ltd.
Серія:Fuji Cutlery Narihira
Країна виробник:Китай
Сталь залізка:Нержавіюча 4116 (X50CrMoV 15)
Кількість шарів:Моносталь
Твердість сталі:≈ 56-57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:165 мм
Найширша частина залізка:45 мм
Товщина тупія:1.8 мм
Тип заточки:Симетрична 50/50
Довжина руків'я:120 мм
Матеріал руків'я:Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий полімер, зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації
Загальна довжина:292 мм
Вага:168 г
Стерилізація:Можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 9420
  • Модель: Narihira FC-47
  • Наявність: Є в наявності
  • 1890.00 UAH
  • Без ПДВ: 1890.00 UAH