Glestain So Series 816T - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж Сантоку або "Три чесноти", з домашньої So серії.
* * * * * * * *
Для тих, кому потрібен середній ніж, з більш європейською формою і створений цей різновид, зі зменшеною шириною.
Він дуже нагадує маленький Gyuto, тому може припасти до смаку тим, кому класичний Santoku занадто широкий.
В усьому іншому, в ньому зібрано все найкраще, що конструктори готові запропонувати в оптимальному рішенні.
Ключова відмінність від профі-серії, у відсутності больстера.
Проте, необхідний баланс збережено, з допомогою ваги руків'я та сталевого хвостовика на всю довжину.
Підгонка елементів бездоганна, а спеціальні виїмки полегшують розрізання продуктів, помітно зменшуючи прилипання.
Використовувані матеріали довговічні, і потенціал служби такого "підшефка" багато років.
Цінний подарунок і відмінний кухонний інструмент, на кожен день.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів складання і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Виступаючий (лінзоподібний) спуск із заглибленнями для меншого налипання з правого боку і плаский зліва.
Надзвичайно тонке зведення різальної крайки близько 25 градусів у пропорції приблизно два до одного (70/30), завдяки чому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я, що зручно лягає в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами що додають міцності, перешкоджають всмоктуванню рідин і розсиханню.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходить конструкція з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва та відповідність вимогам гігієни.
Слід зазначити, що ножі з дерев'яною ручкою, незважаючи на обробку, не можна мити в посудомийній машині і стерилізувати, що іноді потрібно для кухні кафе та ресторанів.
Для промислових робіт, створені і представлені нами відмінні серії Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, призначеними для стерилізації.
Поради щодо догляду і зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник буде насолоджуватися своїм набором багато років, адже якісно виготовлені ножі розраховані на десятиліття вірної служби.
Ми пропонуємо також повний сервіс щодо подальшого обслуговування та заточування.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
| Серія: | So серія для домашнього використання |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 170 мм |
| Найширша частина залізка: | 41 мм |
| Товщина тупія: | 1.8 мм |
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 298 мм |
| Вага: | 133 г |
| Стерилізація: | Не можна |

















