Glestain So Series 819T - Ніж шеф кухаря з залізком 190 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Висококласний Шеф ніж 190 мм для домашнього використання.
* * * * * * * *
Багаторічний досвід виготовлення та вдосконалення втілені тут повною мірою.
Ключова відмінність від профі-серії, у відсутності больстера.
Проте, чудовий та правильний баланс збережено, за допомогою ваги руків'я та сталевого хвостовика на всю довжину.
Глибоке розуміння геометрії різу, зручності в роботі, і потреб користувачів, характерні для всіх виробів Glestain.
Вивірені форми, бездоганний рівень підгонки та якість обробки, гарантують вигідну угоду і задоволеність покупця.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками зменшують прилипання справа і плоский зліва.
Виключно тонке зведення різальної крайки близько 25 градусів в пропорції приблизно два до одного (70/30), через це підійде тільки правші.
Повнорозмірне руків'я, що зручно лягає в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами що додають міцності, перешкоджають всмоктуванню рідин і розсиханню.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходить конструкція з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє відмінну виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру без найменших шпарин, що впевнено витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
| Серія: | So серія для домашнього використання |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 190 мм |
| Найширша частина залізка: | 46 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 318 мм |
| Вага: | 144 г |
| Стерилізація: | Не можна |

















