Glestain So Series 415T - Традиційний ніж для м'яса. Сталь 440. Залізко 150 мм. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж Honesuki з домашньої So Series для оброблення м'яса, риби або птиці.
* * * * * * * *
Менший за Garasuki, по ширині та довжині залізка.
Традиційний ніж для оброблення курки, але легко впорається з іншими м'ясними та рибними продуктами.
Має добру товщину й міць, нагадуючи полегшену версію Деба.
Універсальний в ролі обробного, але все-таки, це спеціалізований інструмент.
Їм можна перерізати тонкі риб'ячі та м'які пташині кісточки, отримуючи філе, але з кістками великої рогатої худоби звичайно ж не варто робити таких дій, уникаючи прямого контакту.
Третій або четвертий номер в грамотно зібраному наборі, після кількох універсалів з різною довжиною.
При цільовій експлуатації, здатний місяцями обходитися без правки.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 25 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Баланс впевнено в долоню.
Повнорозмірне руків'я, що зручно лягає в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами що додають міцності, перешкоджають всмоктуванню рідин і розсиханню.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходить конструкція з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє відмінну виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color та Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса вказаних серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. | 
| Серія: | So серія для домашнього використання | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 150 мм | 
| Найширша частина залізка: | 39 мм | 
| Товщина тупія: | 2.6 мм | 
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 280 мм | 
| Вага: | 170 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 








 
 
 
 
 
 
 
 
