Sakon Ryuga 155111 - Сантоку з порошкової сталі SRS15 з залізком 180 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Зразком зручності і багатозадачності, ще в 20-му столітті, став сантоку з Японії.
Напевно всі японські виробники, а також безліч європейських, виготовляють цей ніж практично не змінюючи форми.
Важко поліпшити щось, якщо це і так відмінна і збалансована річ.
Друга східна назва Три чесноти, - риба, овочі, м'ясо.
Тут криється відповідь, на питання, для чого ж ніж сантоку? І відповідь, гарний для всього в однаковій мірі.
Звичайно ж для спеціальних завдань, наприклад безпосередньо чистки коренеплодів, нарізування ролів для суші, або роботи м'ясника, існують більш відповідні вузькоспеціалізовані моделі.
Як часто, доводиться обробляти величезну рибину, готувати sashimi, нарізати кондитерські коржі?
Певно не так часто, як робити звичайну нарізку продуктів, для повсякденних страв.
Тут Santoku на своєму місці.
Лезо не надто довге, але і коротким його назвати не можна.
Зразковий приклад середнього домашнього залізка.
Найкращий баланс якостей, зручна форма, і довжина ріжучої кромки з найбільшою універсальністю.
HOKIYAMA виготовили свій, дійсно чудовий варіант Santoku.
Взявши за основу преміальну ножову сталь SRS 15 в нержавіючому пакеті з SUS 405.
Додавши глибоке розуміння того, якими мають бути оптимальні обриси залізка та руків'я, і прибравши все зайве, вдалося створити виріб, близький до досконалості.
Спуски симетричні, західні, з помірними підводами.
Легована вольфрамом, високовуглецева корозійностійка SRS-15, загартована до твердості 64 HRC.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Hokiyama Cutlery Co. Ltd з використанням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Повнорозмірне руків'я, з квадратним перетином і вираженою п'ятою запобіжником.
Міцна стабілізована деревина з багатокомпонентним просоченням, що подовжує термін служби.
Класичний больстер.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Якісна річ, при шанобливому ставленні прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Hokiyama Cutlery |
Серія: | Sakon Ryuga |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Швидкоріжуча порошкова сталь SRS-15 в нержавіючих обкладках з SUS 405 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 64 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 2.2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 113 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 305 мм |
Вага: | 180 г |
Стерилізація: | Не можна |