Sakon Ryuga 155411 - Шеф ніж з порошкової сталі SRS15 з залізком 210 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Відмінний баланс можливостей і найбільша універсальність, основні риси ножа шеф-кухаря.
Будь-які необхідні нарізки, від зелені або зубчика часнику, до масштабних приготувань до сервірування банкетних столів.
Спеціальні та звичайні рутинні процеси на кухні, все легко дається головному залізку в кухарський трійці.
М'ясо, риба, нарізання різних салатів і тонких композицій високої кухні.
Абсолютно все під силу цьому мессеру, або ж гьюто.
Склався також, перевірений часом формат по вимогам до основного ножа.
Врахувавши значний досвід в металообробці і знання потреб сучасного покупця, компанія HOKIYAMA створила серію SAKON RYUGA, що відповідає найвищим стандартам.
Зважена геометрія, знайомі західні форми, виняткова преміальна сталь сердечника і помірна вартість, зробили цю серію настільки розкуповуваною у всьому світі, що потрібні місяці очікування для реселерів, і закупити відразу всю лінійку, просто неможливо.
У списку переваг для українських користувачів, можна виділити знайомі риси, зважену грунтовність в кожній деталі конструкції і гідну технічну якість на всіх етапах.
Сталь залізка, легована вольфрамом, високовуглецева корозійностійка SRS-15, загартована до твердості 64 HRC.
Зроблено в Японії, на потужностях фірми Hokiyama Cutlery Co. Ltd з використанням ручної праці і високоточних верстатів ЧПУ.
Спуски симетричні, європейські, з помірними підводами.
Повнорозмірне руків'я, з квадратним перетином і вираженою п'ятою запобіжником.
Міцна стабілізована деревина з багатокомпонентним просоченням, що суттєво подовжує термін служби.
Класичний больстер.
Всі елементи точно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Hokiyama Cutlery |
Серія: | Sakon Ryuga |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Швидкоріжуча порошкова сталь SRS-15 в нержавіючих обкладках з SUS 405 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 64 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 210 мм |
Найширша частина залізка: | 44 мм |
Товщина тупія: | 2.2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 113 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 335 мм |
Вага: | 195 г |
Стерилізація: | Не можна |