SAIUN 9001 - Універсальний ніж з дамаської сталі з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Чудовий маленький універсал, для всього, то незручно робити наприклад Сантоку або Gyutou.
* * * * * * * *
Саме тандемом Шеф ніж плюс овочевий, утворюється базова кухарська пара.
Що б ви не вибрали, це буде вдале рішення і випробувана якість.
Гострий кінчик чудово проникає в продукти, а витончене залізко довго ріже, навіть втративши первісну гостроту, завдяки геометрії спусків і відмінному тонкому зведенню ріжучої кромки.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським малюнком.
Корозійностійка і не клопітна, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських фірм.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Симетричні спуски від обуха.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку.
Середнє руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Saiun Damascus Steel |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом |
Кількість шарів: | SUMINAGASHI 33 шари (Дамаська сталь) |
Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 120 мм |
Найширша частина залізка: | 24 мм |
Товщина тупія: | 1.6 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 105 мм |
Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
Загальна довжина: | 227 мм |
Вага: | 77 г |
Стерилізація: | Не можна |