Tojiro BASIC DAMASCUS F-331 — Сантоку, 37 шарів, сталь VG 10, залізко 170 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Сантоку 37-шаровий дамаск.
* * * * * * * *
Японський середній ніж "Три чесноти" для м'яса, овочів і риби.
Відмінний вибір для більшості кухонних завдань.
Може бути головним ножем в кухарський парі або середнім в кухарській трійці.
Дамаскові обкладки кожного ножа мають неповторний візерунок.
Східна форма, в повністю адаптованому для європейців виконанні.
Підійде для дому та для професійної кухні.
Залізко:
Серцевина, з японської нержавіючої сталі VG-10 якісно загартованої на твердість 60HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з багатошарового дамаску, з унікальним неповторним малюнком в 37 шарів, включно з ріжучим.
Ножі Tojiro, виготовляють в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, є засновником та власником бренду.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять продукцію компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення традиційно тонке, тому ніж здатен різати дуже довго, завдячуючи також геометрії спусків.
Комфортне повнорозмірне руків'я.
Більшість власників відзначають зручність форми, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, що дає і відмінне утримання, і контроль положення залізка, при будь-яких роботах.
Матеріал Pakka wood, теплий, довговічний і приємний на дотик.
Це композит з деревини і пластика, просочений під тиском спеціальною речовиною.
Подібна обробка виключає намокання та розбухання, високо гігієнічна, не має запаху і безпечна для контакту з їжею.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою,
а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Damascus Series | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих дамаських обкладках | 
| Кількість шарів: | 37 шарів | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 170 мм | 
| Найширша частина залізка: | 46 мм | 
| Товщина тупія: | 2 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, композитний матеріал Paper Micarta | 
| Загальна довжина: | 295 мм | 
| Вага: | 150 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
 
 
 
 
 
