Tojiro Shirogami F-698 — Сантоку, 3 шари, вуглецева сталь, залізко 170 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж "Три чесноти" з залізком 165 мм.
* * * * * * * *
Сантоку ніж для чого? - вірна відповідь, - майже для всього.
Його так само називають "ніж три чесноти" - м'ясо, риба, овочі.
Традиційні японські кухонні ножі, відрізняються від європейських, але деякі форми виключно зрозумілі нам і дуже популярні за межами Японії.
Ніж сантоку має стандартну довжину залізка в діапазоні 165-170мм.
Зрідка від неї відступають, але це скоріше пошук нових форм, на основі вже відомої та перевіреної.
Коли новачок хоче купити свій перший японський кухонний ніж, слід звернути увагу на сантоку.
Сталь Shirogami, у Tojiro F-698 примхлива для новачка, це має бути свідомий вибір.
Наш інтернет магазин ножів, пропонує різноманітні моделі сантоку з нержавіючої сталі.
Якщо ваш вибір все ж вуглецева сталь, F-698 вірний вибір за співвідношенням ціна-якість.
Тришаровий пакет з серцевиною з високовуглецевої Shirogami з загартуванням до 60 HRC по Роквеллу, і обкладинками з м'якої сталі з фінішем Kurouchi.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, яке створило і володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, ставлять вироби компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення майже "в нуль", з цього здатність добре різати зберігається дуже довго, також через геометрії спусків.
Досить велике конічне руків'я із дерева магнолії, з больстером з міцної харчової пластмасси.
Перетин овальний, має невеликий повздовжній виступ праворуч.
Форма розрахована на правшу, але завдяки симетричним спускам, підійде і лівші.
Дерево без просочення, тому для продовження терміну служби, можна самостійно просочити рукоять руків'я олією, до повного висихання і полімеризації.
Варто зауважити, що ножі з дерев'яним руків'ям, незважаючи на якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах та стерилізацю, яка іноді є обов'язковою умовою закладів громадського харчування.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та представлені нами чудові серії Tojiro-Pro та Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради по догляду та зберіганню:
Дотримуючись цих не складних настанов, власник насолоджуватиметься японським ножем багато років.
Адже якісно виготовлений ніж, розрахований на десятиліття вірної служби.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro Shirogami Steel Series |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Shirogami Steel (Білий папір) з обробкою спусків Kurouchi |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 165 мм |
Найширша частина залізка: | 47 мм |
Товщина тупія: | 2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 125 мм |
Матеріал руків'я: | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Загальна довжина: | 305 мм |
Вага: | 130 г |
Стерилізація: | Не можна |