Tojiro DP F-654, 37 Layered DP Damascus — Шеф ніж, сталь VG 10, залізко 180 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж шеф-кухаря з найменшою довжиною у 18 см. Середній універсал.
* * * * * * * *
Малий Western Gyuto 180 мм в дорогому виконанні, прикрашений візерунками з 36 шарів Дамаської сталі.
Оскільки зразковий розмір "Шефа" знаходиться десь між 21-24 см, 18 см залізко робить його універсальним середнячком.
Тут ми пропонуємо чудове універсальне рішення для домашньої кухні, де іноді немає великого робочого простору, тому нема і потреби у великих ножах.
Класичні кухарські техніки з таким ножем не опанувати, але з усіма звичайними домашніми завданнями він відмінно впорається.
Може бути основним конкурентом сантоку, бо в них мала різниця у довжині залізка.
Чудово поєднується з петті, ножем для допоміжних завдань, і може бути середнім ножем в "Кухарській трійці" або більшим в домашній "Кухарській парі".
Залізко:
Серцевина, з відомої і перевіреної нержавійки VG-10 з чудовим гартом до твердості 60 HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з багатошарового Дамаска, з унікальним і неповторним малюнком у 37 шарів, включно з тим що ріже.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість серцевини 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я зручне для середньої та великої долоні.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластику, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів.
Для використання в промислових умовах існують спеціально розроблені та представлені нами відмінні серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надзвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro DP Damascus Series |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих дамаських обкладках |
Кількість шарів: | 37 шарів |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 1.9 мм |
Тип заточки: | Симметрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 123 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 310 мм |
Вага: | 182 г |
Стерилізація: | Не можна |