Fuji Cutlery Narihira FC-47 — Ніж Сантоку з легованої Mo-V сталі. Залізко 165 мм
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі.
* * * * * * * *
Східний Santoku, це перший конкурент Gyuto, з клинком трохи коротше і ширше ніж у "шефа".
Про те що зручніше, Сантоку або класичний шеф-ніж, є безліч оглядів і думок, але сантоку безумовно гідний вибір, особливо коли простір дошки малий.
Чудово підійде для більшості видів нарізки.
Універсальний, і годиться на місце головного в домашній "кухарський парі".
Професіонали так само часто користуються Santoku у якості різнобічного помічника.
Цінний подарунок, як чоловікові, так і жінці.
Баланс посередині на больстері.
Залізко виготовлене з якісної нержавійки 4116 (X50CrMoV 15) та загартуване до 56-57 HRC за шкалою Роквелла.
Продукція Fuji Cutlery Narihira, виготовляється переважно в Китаї, під постійним контролем якості з головного офісу в Японії.
Традиційно тонке зведення, з цього здатність добре різати збільшується, також завдяки геометрії спусків.
Комфортна повнорозмірне руків'я, з такими ж обрисами як у виробів класом вище.
Господарі відзначають зручність, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутне, з округленими гранями, що дає і надійне утримання, і відчуття напрямку вістря, при будь-якій роботі.
Матеріал Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації полімер.
Широко застосовується в кухонному устаткуванні і медицині, завдяки достатній хімічної та термічної стійкості.
Накладки не бояться нагріву до 120 градусів Цельсія.
Так само, для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені моделі Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного термопласта, без зазорів і розраховані на температурну обробку.
Рекомендації щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить багато років, вимагаючи нечастого відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Fuji Cutlery Co., Ltd. | 
| Серія: | Fuji Cutlery Narihira | 
| Країна виробник: | Китай | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 4116 (X50CrMoV 15) | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 56-57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 165 мм | 
| Найширша частина залізка: | 45 мм | 
| Товщина тупія: | 1.8 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий полімер, зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації | 
| Загальна довжина: | 292 мм | 
| Вага: | 168 г | 
| Стерилізація: | Можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
