Glestain So Series 321GU - Хлібний ніж із залізком 210 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Хлібний ніж Glestain 210 мм.
* * * * * * * *
Призначений для нарізання хліба і кондитерських коржів.
Особливо доречним буде господиням, які готують випічку вдома, або фахівцям кондитерам.
Тонке і довге залізко легко впорається з повітряними бісквітами.
Стане в пригоді й для нарізки хлібобулочних виробів у звичному розумінні.
Особлива заточка, покращує різальну здатність.
Крайку можна відновлювати керамічним мусатом.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Лезо спеціальної кострукції.
Спуск з виїмками, що полегшують розрізання та зменшують прилипання справа, і плаский зліва.
Виключно тонке зведення близько 10 градусів, підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я, що зручно лягає в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами що додають міцності, перешкоджають всмоктуванню рідин і розсиханню.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходить конструкція з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє відмінну виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. | 
| Серія: | So серія для домашнього використання | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 210 мм | 
| Найширша частина залізка: | 250 мм | 
| Товщина тупія: | 1.5 мм | 
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 | 
| Довжина руків'я: | 110 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 350 мм | 
| Вага: | 143 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 








 
 
 
 
