Sakon Kataha 153103 - Янагіба для суші зі сталі AUS 8 з залізком 240 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Приготування багатьох страв східної кухні, вимагає ідеально гладкого нарізання морепродуктів одним рухом.
Ніж для цього, має бути не тільки бритвенно-гострим, але і досить довгим.
Рівний і красивий зріз сашимі, найпростіше отримати тільки з таким спеціалізованим інструментом.
Класичний Янагіба, трохи схожий на небезпечну бритву.
Досвідчені сушисти, уникають контакту ріжучої кромки з усім, окрім продукту що розрізається.
Цим ножем зазвичай ріжуть тільки підготовлене філе риби, або очищені морепродукти.
Робити це найкраще на обробній дошці з м'якого дерева, або нетвердого пластика, для збереження ріжучої кромки.
Форма залізка Yanagiba сконструйована так, що з одного боку спуск увігнутий, не прилипає і виходить зразковий зріз.
З огляду на спеціалізацію для тонкої нарізки, усі правильно виготовлені японські слайсери, мають дуже малий кут заточки.
Для того, що б ніж довго залишався гострим, залізко гартують до високої твердості, що дозволяє отримати тривалий інтервал між заточуванням.
HOKIYAMA Cutlery, виготовляють недорогі і якісні традиційні моделі Yanagi-ba, з популярної нержавіючої сталі AUS 8.
Загартування при цьому, досягається на рівні 60 HRC.
Це чемпіонські характеристики, і вироби серії SHIRAUME Kataha відповідають очікуванням професіоналів.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Hokiyama Cutlery Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Повнорозмірне руків'я із стабілізованої деревини, з вологостійким просоченням.
Больстер з міцної харчової пластмаси.
З правого боку присутній асиметричний виступ, що робить інтуїтивно зрозумілим з "закритими очима" куди направлене лезо.
Всі деталі точно підігнані, демонструючи зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісна річ, при дбайливому ставленні, працюватиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Hokiyama Cutlery | 
| Серія: | Sakon Kataha | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS405 | 
| Кількість шарів: | 2 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 58 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 240 мм | 
| Найширша частина залізка: | 30 мм | 
| Товщина тупія: | 2.9 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий | 
| Довжина руків'я: | 135 мм | 
| Матеріал руків'я: | Просочена під тиском деревина з пластиковим больстером | 
| Загальна довжина: | 375 мм | 
| Вага: | 135 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















