PRO-J 6006 - Ніж шефа зі сталі VG10 з залізком 230 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Інструмент для людини, з ясним розумінням вимог до особистого ножа
Досвідчений кухар, завжди обирає головним, якомога більше залізко.
Приготування деяких страв, вимагає десь тонко відрізати або швидко нарізати, і зручно, якщо ніж, що добре для цього підходить, постійно під рукою.
Здатність утримувати заточку — першорядний критерій оцінки, попри те, що відновлення різальної крайки на водному камені, для професіонала звичайна рутина.
Навіть сталь зі зразковим складом, потребуватиме правки, різниця тільки в тому, наскільки часто.
Визначною особливістю серії PRO-J, є якісна зносостійка сталь, а яскравий дизайн, приємним доповненням.
Тришаровий кований пакет, в обкладинках з корозійностійкої SUS410 і серцевиною з термообробленої ножової сталі VG-10.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, з залученням ручної праці, і високоточних верстатів ЧПУ.
Кріогенне загартування при температурі -70 °C, для максимального поліпшення характеристик зносостійкості.
Сердечник загартований до 60 HRC.
Двосторонні європейські спуски від середини.
Веретеноподібне повнорозмірне руків'я, з твердої стабілізованої деревини (Laminated strengthened wood) просоченої смолою під великим тиском, що перешкоджає розбуханню і накладки дуже довговічні.
Комфортно лягає у велику чоловічу долоню.
Точна підгонка деталей — показник технологічності виробництва і відповідності гігієнічним стандартам.
Дерево — теплий матеріал, з необхідними експлуатаційними властивостями й довговічністю.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина буде зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Ретельно зроблена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, потребуючи раз на декілька місяців, планового заточування.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·J Коване залізко |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча ZA-18 в обкладках з 420 J2 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 230 мм |
Найширша частина залізка: | 49 мм |
Товщина тупія: | 2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 125 мм |
Матеріал руків'я: | ЕКО деревина з просоченням під тиском |
Загальна довжина: | 360 мм |
Вага: | 230 г |
Стерилізація: | Не можна |