Fuji Cutlery Narihira FC-42 — Шеф ніж з нержавіючої Mo-V сталі з залізком 180 мм
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Шеф-ніж найменшої довжини. Проміжний універсал.
* * * * * * * *
Малий Western Gyuto 180 мм, що робить його універсальним середнячком, оскільки зразковий "Шеф", починається з 20-23 см.
Зменшене рішення для дому з обмеженим простором, коли не потрібен довгий ніж.
Класичні техніки їм не освоїти, але зі звичайними завданнями впорається чудово.
Головний конкурент сантоку, оскільки різниця в розмірах у них умовна.
Добре поєднується з Петті, ножем для допоміжних завдань, і може бути середнім ножем в "Кухарський трійці" або головним в домашній "кухонної парі".
Залізко виготовлене з ножової сталі 4116 (X50CrMoV 15) з загартуванням до твердості 56-57 HRC за шкалою Роквелла.
Продукція Fuji Cutlery Narihira, виготовляється переважно в Китаї, під постійним контролем якості з головного офісу в Японії.
Традиційно тонке зведення, з цього здатність добре різати збільшується, також завдяки формі спусків.
Комфортна повнорозмірне руків'я, з такими ж обрисами як у виробів класом вище.
Господарі відзначають зручність, і для великої чоловічої долоні та для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутне, з округленими гранями, що дає і надійне утримання, і відчуття напрямку вістря, при будь-якій роботі.
Матеріал Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації полімер.
Широко застосовується в кухонному устаткуванні та медицині, завдяки достатній хімічній та термічній стійкості.
Накладки не бояться нагріву до 120 градусів Цельсія.
Також, для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені моделі Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного термопласту, без шпарин та розраховані на температурну обробку.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надзвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Fuji Cutlery Co., Ltd. |
Серія: | Fuji Cutlery Narihira |
Країна виробник: | Китай |
Сталь залізка: | Нержавіюча 4116 (X50CrMoV 15) |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 56-57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 44 мм |
Товщина тупія: | 1.8 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Поліформальдегід (POM), фізіологічно нешкідливий полімер, зі стійкістю до дезінфекції та стерилізації |
Загальна довжина: | 305 мм |
Вага: | 165 г |
Стерилізація: | Можна |