SAIUN 9002 - Універсальний ніж з дамаської сталі з залізком 150 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Більшість завдань на домашній кухні, виконуються ножами середнього розміру.
* * * * * * * *
Для серйозної нарізки, потрібна велика довжина, але улюбленим форматом господинь, давно визнаний 150 мм.
Поєднання краси і практичності.
Він чудовий, як предмет для колекції і в той самий час повністю практичний і функціональний.
Конструктори зробили згладженим кут біля п'яти залізка, в місці де деякі жінки що звикли до не надто гострих ножів, ризикували порізатися.
Вся серія SAIUN, це знайомі західні риси, але з відмінною японським якістю, і здатні із коробки голити як небезпечна бритва.
Чудовий подарунок, який хочеться залишити собі.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським візерунком.
Корозійностійка і не доставляюча клопоту в догляді, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських фірм.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Спуски від обуху з виключно тонким симетричним зведенням.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпечність у користуванні.
Середнє руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Saiun Damascus Steel |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом. |
Кількість шарів: | SUMINAGASHI 33 шари (Дамаська сталь) |
Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 150 мм |
Найширша частина залізка: | 31 мм |
Товщина тупія: | 1.6 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 105 мм |
Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
Загальна довжина: | 256 мм |
Вага: | 93 г |
Стерилізація: | Не можна |