Glestain K Series 010WSK - Ніж для овочів з залізком 100 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Тонкий овочевий ножик 100 мм з професійної K Series.
* * * * * * * *
Справжня знахідка для чищення, вирізання фігурок з овочів для сервірування страв (карвінг), нашпиговування та інших делікатних завдань.
Вузьке та спритне залізко, здатне проникнути у важкодоступні місця, мінімально пошкоджуючи цілісність продукту.
Це може бути також видалення дрібних плівок і жилок з готового філе, фарширування яєць або томатів, фігурне надрізання сосисок і оформлення десертів.
Маленький ніж, а точніше справжній кухонний скальпель, іноді просто незамінний.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів обробки і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з правого боку і плаский зліва.
Тонке зведення близько 15 градусів загалом, з пропорцією два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я, що добре лягає в будь-яку руку, і має приємну вагу.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском усталювальними речовинами, які перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби. Збирається вручну, з посадкою на заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі стики бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо знати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, навіть просочена деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, це ручки з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи особистий набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. | 
| Серія: | Професійна К серія | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 100 мм | 
| Найширша частина залізка: | 20 мм | 
| Товщина тупія: | 1.5 мм | 
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 | 
| Довжина руків'я: | 108 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 230 мм | 
| Вага: | 76 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 








 
 
 
 
