Tojiro PRO F-843 — Овочевий ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 70 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціальний ніж-гачок Paring knife з залізком 7см.
* * * * * * * *
Овочевий ножик, для карвінгу, тобто вирізання з овочів фігурних прикрас для сервірування.
Незамінний для делікатних завдань та приготування деяких страв.
Можна використовувати і для чищення коренеплодів, проте ми рекомендуємо звернути увагу на ніж-овочечистку.
Ця модель, яскравий приклад спеціалізованого ножа, тому в арсеналі професійного кухаря він мабуть посяде не перше чи друге місце за важливістю, проте у своїй спеціалізації не має рівних.
Маленький і спритний помічник.
Залізко:
Серцевина, з японської нержавійки VG-10 загартованої на твердість 60HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з м'якої сталі, для захисту ріжучого шару від пошкоджень і перевантажень.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, що створило і вже більше півстоліття володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять товари компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціни-якості.
Зведення традиційно тонке, тому здатність добре різати зберігається надзвичайно довго, також завдяки геометрії спусків.
Руків'я невелике, як і належить бути у допоміжного ножа.
З овальним перетином, що забезпечує надійний хват і керованість з заплющеними очима.
Матова, неслизька поверхня, з бездоганною підгонкою, створює враження повної неподільності конструкції.
Зазори і нерівності відсутні, а оксамитова шорсткість, впевнено руйнує стереотип про ненадійність утримання сталевих рукояток.
Фірма виробляє відому серію DP з аналогічними параметрами залізок і руків'ями з стабілізованої деревини Pakka-wood.
Навіть якісна стабілізована деревина буде швидше зношуватися, якщо необхідна стерилізація, а в посудомийній машині, ніякі ножі взагалі краще не мити.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, як раз і призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro-Pro DP Cobalt Alloy Steel by 3 layers |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 70 мм |
Найширша частина залізка: | 19 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 105 мм |
Матеріал руків'я: | Нержавіюча 18-8 Stainless Steel з матовою неслизькою поверхнею |
Загальна довжина: | 195 мм |
Вага: | 63 г |
Стерилізація: | Можна |