Tojiro DP F-807 — Кухарський ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 180 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж шеф-кухаря з найменшою довжиною залізка 18см. Середній універсал.
* * * * * * * *
Western Gyuto, з самим маленьким залізком.
Залізко 18см відносить цей ніж до класу середніх ножів, бо еталонна довжина залізка ножа шеф-кухаря починається з 20-21см і більше.
Тут ми пропонуємо чудове універсальне рішення для домашньої кухні, де іноді немає великого робочого простору, тому нема і потреби у великих ножах.
Класичні кухарські техніки з таким ножем не опанувати, але з усіма звичайними домашніми завданнями він відмінно впорається.
Може бути основним конкурентом сантоку, бо в них мала різниця у довжині залізка.
Чудово поєднується з петті, ножем для допоміжних завдань, і може бути середнім ножем в "Кухарській трійці" або більшим в домашній "Кухарській парі".
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я зручне для середньої та великої долоні.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 44 мм |
Товщина тупія: | 1.8 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 307 мм |
Вага: | 170 г |
Стерилізація: | Не можна |