Tojiro MoV F-1057 — Янагіба, корозійностійка сталь, 2 шари, залізко 240 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Традиційний японський слайсер Yanagi ba.
* * * * * * * *
Спеціальний ніж для тонкого нарізання в один рух.
Янагіба неперевершений чемпіон по нарізанню для приготування багатьох страв японської кухні.
Так, як здатне різати залізко Yanagi ba, не зможе різати наприклад ніж шеф-кухаря gyuto.
Вся справа в геометрії, яка залишається незмінною з давніх часів по сьогодні.
Опуклий спуск праворуч від середини залізка, зліва спуск ледь помітно увігнутий.
Така геометрія дозволяє виключити прилипання навіть м'якого рибного філе, а янагіба, це в першу чергу ніж для японського сашимі.
Для звичайного домашнього використання такий ніж придатний, але до нього треба звикнути, а ось у своїй спеціалізації він неперевершений інструмент.
Якщо використовувати Yanagi ba виключно для тонкої нарізки м'яких продуктів, уникаючи частого контакту з дошкою, він здатний дуже довго залишатися гострим,
без потреби в правці або заточці, яка потребуватиме певної кваліфікації та обладнання.
Tojiro F-1057, це все ж професійний інструмент, з доступною вартістю і відмінними характеристиками.
Залізко:
Японська нержавіюча молібден-ванадієва сталь.
Обух близько 2.2мм.
Спуски асиметричні, праворуч опуклий, зліва увігнутий.
Ніж повністю виготовлений в Японії, на потужностях компанії Fujitora Industry (Tojiro).
Твердість клинка 57 HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я виготовлене з дерева магнолії, без будь-якого просочення.
Для довговічності руків'я не погано просочити, наприклад лляною олією або звернути увагу на Yanagi ba з алюмінієвим або пластиковим руків'ям.
У разі потреби, дерев'яне руків'я може бути замінене.
Важливо враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro Molybdenum Vanadium Steel Series | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча молібден-ванадієва сталь | 
| Кількість шарів: | Двошаровий пакет | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 240 мм | 
| Найширша частина залізка: | 33 мм | 
| Товщина тупія: | 2.9 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий | 
| Довжина руків'я: | 130 мм | 
| Матеріал руків'я: | Деревина магнолії з пластиковим больстером | 
| Загальна довжина: | 373 мм | 
| Вага: | 125 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
