SAIUN 9001 - Універсальний ніж з дамаської сталі з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Чудовий маленький універсал, для всього, то незручно робити наприклад Сантоку або Gyutou.
* * * * * * * *
Саме тандемом Шеф ніж плюс овочевий, утворюється базова кухарська пара.
Що б ви не вибрали, це буде вдале рішення і випробувана якість.
Гострий кінчик чудово проникає в продукти, а витончене залізко довго ріже, навіть втративши первісну гостроту, завдяки геометрії спусків і відмінному тонкому зведенню ріжучої кромки.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським малюнком.
Корозійностійка і не клопітна, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських фірм.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Симетричні спуски від обуха.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку.
Середнє руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | Saiun Damascus Steel |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом |
| Кількість шарів: | SUMINAGASHI 33 шари (Дамаська сталь) |
| Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 120 мм |
| Найширша частина залізка: | 24 мм |
| Товщина тупія: | 1.6 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 105 мм |
| Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
| Загальна довжина: | 227 мм |
| Вага: | 77 г |
| Стерилізація: | Не можна |














