SAIUN 9005 - Шеф ніж з дамаської сталі з дамаської сталі з залізком 200 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Преміум Шеф 20см.
* * * * * * * *
Чудовий для домашньої кухні або в якості середнього ножа для професіонала.
Довжина невелика, і не дозволяє застосовувати класичні техніки нарізки, з хватом на залізку, проте при обмеженому домашньому робочому просторі, і простих завдань, цей вибір виправданий.
Силует нагадує німецькі або французькі кухарські ножі, в кращих європейських традиціях.
На японське походження вказує висока твердість гарту, чистота фінішної обробки і тонке зведення, що дає чудовий рез.
Візерунок дамаської сталі, це чудова прикраса і ознака приналежності до еліти.
Дамаск в серії SAIUN виконаний настільки естетично, що при наявності всього 16 шарів на один бік, ми бачимо візерунок, що перевершує конкурентів, з заявленими 64 й більше.
Черговий доказ того, що не числом, а вмінням.
На невеликому робочому просторі, цей відмінний Gyuto важко перевершити.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським малюнком.
Корозійностійка і не клопітна, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських фірм.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Симетричні спуски від обуха.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку.
Велике руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | Saiun Damascus Steel |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом |
| Кількість шарів: | Дамаск 33 шари (Damascus steel 33 layers) |
| Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 200 мм |
| Найширша частина залізка: | 45 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 125 мм |
| Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
| Загальна довжина: | 332 мм |
| Вага: | 220 г |
| Стерилізація: | Не можна |














