SAIUN 9009 - Слайсер з дамаської сталі з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Слайсер (Sujihiki) з європейськими спусками.
* * * * * * * *
Спеціаліст з тонкої нарізки, цінний для повного якісно зібраного набору.
Завдяки вузькій формі залізка, до нього менше чіпляється рибне філе або м'ясо що нарізаються, а достатня довжина дозволяє відсікти тонку скибочку одним рухом.
Працювати з готовими продуктами, доводиться часто і тут ніж для делікатного нарізання не має конкурентів.
При значно більшій продуктивності слайсера, ми пропонуємо його за такою самою ціною, що й Santoku SAIUN 9003 170mm.
Це ще один аргумент, для придбання цього чудового помічника.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським малюнком.
Корозійностійка і не клопітна, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських фірм.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Симетричні спуски від обуха, зведені виключно тонко.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку.
Велике руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | Saiun Damascus Steel |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом |
| Кількість шарів: | Дамаск 33 шари (Damascus steel 33 layers) |
| Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 210 мм |
| Найширша частина залізка: | 35 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 125 мм |
| Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
| Загальна довжина: | 340 мм |
| Вага: | 220 г |
| Стерилізація: | Не можна |














