Tojiro Classic F-809 — Шеф ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 240 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж шеф-кухаря з еталонною довжиною залізка 24см. Для професіоналів та поціновувачів доброго інструменту.
* * * * * * * *
Ніж шеф-кухаря з класичною довжиною залізка, під будь які кухарські техніки.
Відмінністю від F-808 є не тільки більша довжина залізка, а й дещо більша довжина та товщина руків'я.
Приклад чудово збалансованого ножа, виготовленого компанією що знається на питанні.
Вибір багатьох професіоналів.
Баланс точно між залізком і руків'ям. Такий розподіл ваги дозволить професіоналу довго і без втоми працювати з нарізками.
Може здатися завеликим для дому, проте при наявності нормальної робочої поверхні, допоможе сформувати розуміння того, яким має бути розмір ножа шеф-кухаря насправді.
Чудовий головний ніж в "Кухарській трійці"
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я традиційне для серії DP та топової HSS.
Зручне для середньої та великої долоні. В жіночу руку теж лягає прийнятно.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання, керованість та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 240 мм | 
| Найширша частина залізка: | 48 мм | 
| Товщина тупія: | 1.9 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 123 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 367 мм | 
| Вага: | 260 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
