Tojiro Classic F-810 — Шеф ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 270 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж шеф-кухаря з професійною довжиною залізка 27см.
* * * * * * * *
Зі зростанням майстерності кухаря, не рідко збільшується й довжина головного ножа в "Кухарській трійці".
Такий ніж як Tojiro DP F-810 — це свідомий вибір, до якого треба дійти.
Чудовий головний ніж в професійній "Кухарській трійці".
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Звужуючийся в бік кінчика тупій, близько 2мм в найтовщій частині.
Спуски симетричні, європейського зразка.
Руків'я зручне для середньої та великої долоні.
Зручне для середньої та великої долоні. В жіночу руку теж лягає прийнятно.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
| Кількість шарів: | 3 шари |
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 270 мм |
| Найширша частина залізка: | 51 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 130 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 405 мм |
| Вага: | 290 г |
| Стерилізація: | Не можна |














