Sakon Kataha 153103 - Янагіба для суші зі сталі AUS 8 з залізком 240 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Приготування багатьох страв східної кухні, вимагає ідеально гладкого нарізання морепродуктів одним рухом.
Ніж для цього, має бути не тільки бритвенно-гострим, але і досить довгим.
Рівний і красивий зріз сашимі, найпростіше отримати тільки з таким спеціалізованим інструментом.
Класичний Янагіба, трохи схожий на небезпечну бритву.
Досвідчені сушисти, уникають контакту ріжучої кромки з усім, окрім продукту що розрізається.
Цим ножем зазвичай ріжуть тільки підготовлене філе риби, або очищені морепродукти.
Робити це найкраще на обробній дошці з м'якого дерева, або нетвердого пластика, для збереження ріжучої кромки.
Форма залізка Yanagiba сконструйована так, що з одного боку спуск увігнутий, не прилипає і виходить зразковий зріз.
З огляду на спеціалізацію для тонкої нарізки, усі правильно виготовлені японські слайсери, мають дуже малий кут заточки.
Для того, що б ніж довго залишався гострим, залізко гартують до високої твердості, що дозволяє отримати тривалий інтервал між заточуванням.
HOKIYAMA Cutlery, виготовляють недорогі і якісні традиційні моделі Yanagi-ba, з популярної нержавіючої сталі AUS 8.
Загартування при цьому, досягається на рівні 60 HRC.
Це чемпіонські характеристики, і вироби серії SHIRAUME Kataha відповідають очікуванням професіоналів.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Hokiyama Cutlery Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Повнорозмірне руків'я із стабілізованої деревини, з вологостійким просоченням.
Больстер з міцної харчової пластмаси.
З правого боку присутній асиметричний виступ, що робить інтуїтивно зрозумілим з "закритими очима" куди направлене лезо.
Всі деталі точно підігнані, демонструючи зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісна річ, при дбайливому ставленні, працюватиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Hokiyama Cutlery |
Серія: | Sakon Kataha |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS405 |
Кількість шарів: | 2 шари |
Твердість сталі: | ≈ 58 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 240 мм |
Найширша частина залізка: | 30 мм |
Товщина тупія: | 2.9 мм |
Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий |
Довжина руків'я: | 135 мм |
Матеріал руків'я: | Просочена під тиском деревина з пластиковим больстером |
Загальна довжина: | 375 мм |
Вага: | 135 г |
Стерилізація: | Не можна |