ZUIUN 9305 - Кухарський ніж з дамаської сталі з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
У 2018 році компанія відсвяткувала сторіччя заснування, потішивши шанувальників справжніми витворами ножового мистецтва, серією ZUIUN.
«Цуюн», - Сприятлива хмара, що є доброю ознакою в буддизмі.
Тут поєднались традиції давніх ковалів, і сучасні технології.
Зачаровуючий зовнішній вигляд, та повна функціональність, незважаючи на красу SUMINAGASHI, що може помилково здаватись декоративною.
Чудовий подарунок з міста SEKI, всім поціновувачам кращого.
Класичний кухарський ніж Kiritsuke, прикрашений 62 шарами нержавіючого дамаска, що вкривають ріжучий шар з порошкової інструментальної сталі SPG2, з видатною зносостійкістю.
Семигранне руків'я з стабілізованої деревини.
Подарункова коробка для зберігання, з цінної Павловнії як завершальний штрих цієї яскравої композиції.
Кіріцуке, є традиційним ножем з впізнаваними обрисами залізка, що відрізняється невеликою товщиною, дозволяючи тонко нарізати різноманітні продукти.
З ним працюють досвідчені кухарі японських ресторанів.
Це висококласний кухарський інструмент, з видатними можливостями, що потроху завойовує популярність за межами Японії.
Виготовлений в Seki-city, Japan, на потужностях фабрики Seki Kane Tsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Гранована ручка з обробленого дерева, теплого, довговічного і красивого.
Не боїться продуктових соків та перебування у вологому середовищі.
Всі елементи добре підігнані, демонструючи високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Потрібно враховувати, що подібні вироби не розраховані на миття в посудомийній машині.
Для закладів громадського харчування та виробничих ліній, де термообробка має бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, руків'я з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, витримуючі стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження та догляду:
Дотримуючись низки цих нескладних правил, власник отримає позитивні емоції, використовуючи зібраний набір ножів.
Якісна річ, за умови шанобливого ставлення, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового сервісу заточки.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | ZUIUN Kirituke Special |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована SPG2 (SG-2, R-2) Takefu Special Steel Co. в нержавіючих дамаських обкладках |
Кількість шарів: | SUMINAGASHI 63 шари (Дамаська сталь) |
Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 210 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 2.3 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 135 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 365 мм |
Вага: | 160 г |
Стерилізація: | Не можна |