ZUIUN 9305 - Кухарський ніж з дамаської сталі з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
У 2018 році компанія відсвяткувала сторіччя заснування, потішивши шанувальників справжніми витворами ножового мистецтва, серією ZUIUN.
«Цуюн», - Сприятлива хмара, що є доброю ознакою в буддизмі.
Тут поєднались традиції давніх ковалів, і сучасні технології.
Зачаровуючий зовнішній вигляд, та повна функціональність, незважаючи на красу SUMINAGASHI, що може помилково здаватись декоративною.
Чудовий подарунок з міста SEKI, всім поціновувачам кращого.
Класичний кухарський ніж Kiritsuke, прикрашений 62 шарами нержавіючого дамаска, що вкривають ріжучий шар з порошкової інструментальної сталі SPG2, з видатною зносостійкістю.
Семигранне руків'я з стабілізованої деревини.
Подарункова коробка для зберігання, з цінної Павловнії як завершальний штрих цієї яскравої композиції.
Кіріцуке, є традиційним ножем з впізнаваними обрисами залізка, що відрізняється невеликою товщиною, дозволяючи тонко нарізати різноманітні продукти.
З ним працюють досвідчені кухарі японських ресторанів.
Це висококласний кухарський інструмент, з видатними можливостями, що потроху завойовує популярність за межами Японії.
Виготовлений в Seki-city, Japan, на потужностях фабрики Seki Kane Tsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Гранована ручка з обробленого дерева, теплого, довговічного і красивого.
Не боїться продуктових соків та перебування у вологому середовищі.
Всі елементи добре підігнані, демонструючи високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Потрібно враховувати, що подібні вироби не розраховані на миття в посудомийній машині.
Для закладів громадського харчування та виробничих ліній, де термообробка має бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, руків'я з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, витримуючі стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження та догляду:
Дотримуючись низки цих нескладних правил, власник отримає позитивні емоції, використовуючи зібраний набір ножів.
Якісна річ, за умови шанобливого ставлення, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового сервісу заточки.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | ZUIUN Kirituke Special |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Загартована SPG2 (SG-2, R-2) Takefu Special Steel Co. в нержавіючих дамаських обкладках |
| Кількість шарів: | SUMINAGASHI 63 шари (Дамаська сталь) |
| Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 210 мм |
| Найширша частина залізка: | 45 мм |
| Товщина тупія: | 2.3 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 135 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 365 мм |
| Вага: | 160 г |
| Стерилізація: | Не можна |














