Glestain K Series 415TK - Традиційний ніж для м'яса. Сталь 440. Залізко 150 мм. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Професійний ніж Honesuki для оброблення м'яса, риби або птиці.
* * * * * * * *
Менший за Garasuki, по ширині та довжині залізка.
Традиційний ніж для оброблення курки, але легко впорається з іншими м'ясними та рибними продуктами.
Має добру товщину й міць, нагадуючи полегшену версію Деба.
Універсальний в ролі обробного, але все-таки, це спеціалізований інструмент.
З його допомогою можна перерізати тонкі риб'ячі та м'які пташині кісточки, отримуючи філе, але з кістками великої рогатої худоби звичайно ж не варто робити таких дій, уникаючи прямого контакту.
Третій або четвертий номер в грамотно зібраному наборі, після кількох універсалів з різною довжиною.
При цільовій експлуатації, здатний місяцями обходитися без правки.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 25 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Баланс впевнено в долоню.
Повнорозмірне руків'я з приємною вагою, яке добре ляже в будь-яку руку.
Тильна сторона зі сталевим навершям, може використовуватися як молоток для відбивання продуктів.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском усталювальними речовинами, що перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби. Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі добре підігнано, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
Серія: | Професійна К серія |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 150 мм |
Найширша частина залізка: | 38 мм |
Товщина тупія: | 2.9 мм |
Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
Довжина руків'я: | 112 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 277 мм |
Вага: | 225 г |
Стерилізація: | Не можна |