Japanese HOCHO 4014 - Ніж Деба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 165 мм. Kanetsugu, Японія

Japanese HOCHO 4014 - Ніж Деба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 165 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 9221
  • Модель: Japanese HOCHO 4014
  • Наявність: Є в наявності
  • 2990.00 UAH
  • Без ПДВ: 2990.00 UAH
-+


Професійний невеликий наполовину топірець, для оброблення невеликої риби. 

* * * * * * * *  

Рибні ринки в Країні Висхідного Сонця, де продають свіжовиловлених величезних тунців, відомі на весь світ. 

Майстри з оброблення великої риби, користуються спеціальними ножами Deba bocho і Yanagi ba

Деба, застосовується для первинної обробки та перерубания риб'ячих кісток, перед приготуванням філе. 

Потім використовується янагіба, призначений для тонкого нарізання в один рух. 

Жителям Європи вони незвичні, але така геометрія краще ріже та менше прилипає і зручніша для заточки на японських водних каменях

Існує також модель Western-Deba з VG 10 із симетричною європейською формою. 


У нашому інтернет-магазині, запропоновано достатньо варіантів Деба та Вестерн-деба з вуглецевої та нержавіючої сталей. 

Вироби відомих ножових виробників, що продаються у нас, вже отримали багато схвальних відгуків у користувачів, серед яких багато професійних кухарів. 

Варто в першу чергу звертати увагу на вагу залізка Deba, як на ключовий параметр. 


Спуски традиційні, асиметричні, розраховані на правшу. Правий виступаючий, зліва трохи увігнутий. 

Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей. 

Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ. 

Твердість 57 HRC. 


Повнорозмірне руків'я, з овальним перетином. 

Високоміцний харчової полімер, з неслизькою фактурою повторює дерев'яну поверхню. 

Больстер з 18-8 Stainless steel. 

Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність гігієнічним вимогам. 

Збірка виключно міцна, з розрахунком на комерційне застосування. 


Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір

Якісний інструмент, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти


Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:Japanese HOCHO: Plastic Handle
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C
Кількість шарів:Моносталь
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:165 мм
Найширша частина залізка:50 мм
Товщина тупія:4.5 мм
Тип заточки:Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий
Довжина руків'я:128 мм
Матеріал руків'я:Високотехнологічний полімерний матеріал з фактурою деревини
Загальна довжина:306 мм
Вага:293 г
Стерилізація:Не можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре