PRO-S 5001 - Овочевий ніж з MoV сталі з залізком 130 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Чудовий, функціональний та практичний Petty, із недооціненої у нас серії, з руків'ям зі сталі
* * * * * * * *
Японці — люди що цінують час, через що частіше обирають сталь.
Хибна думка про те, що суцільнометалеві ножі незручні й слизькі, закріпилася швидше у нас.
Японські ножові мануфактури, випускають моделі зі сталевими ручками у великій кількості й різноманітності.
Текстуровані матові поверхні, у вологому середовищі ковзають не більше, аніж інші матеріали.
Довговічність їх виняткова — це очевидний факт.
Підгонка і полірування стиків на вищому рівні.
Вірний вибір для тих, хто не бажає витрачати зайві зусилля на контроль стану їх кухонного інструменту.
Такий підхід вірний і для кухарів, кому потрібна регулярна обробка професійного арсеналу.
Залізко — Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel, з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск справа, і плоский зліва.
Властиве виробам фірми, тонке і симетричне зведення.
Знаменита "конвексність" стосується правого спуску, а не крайки.
Ніяких труднощів з подальшою заточкою немає.
Руків'я суцільносталеве, з накатом для надійного утримання.
Невелике, із продуманою геометрією, завдяки чому, нормально лягає і в жіночу руку, й у велику чоловічу долоню.
Всі деталі бездоганно підігнані, й ніж справляє враження єдиного цілого.
Для промислового використання, в Японії створені та представлені нами, чудові серії — Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro, і Tojiro-Color, з ручками з металу або термостійкого полімеру, розрахованими на стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає позитивні емоції, користуючись зібраними набором.
Ретельно виготовлена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·S |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 130 мм |
Найширша частина залізка: | 28 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 100 мм |
Матеріал руків'я: | 18-8 Stainless steel |
Загальна довжина: | 237 мм |
Вага: | 77 г |
Стерилізація: | Можна |