PRO-S 5008 - Ніж для м'яса з MoV сталі з залізком 145 мм. Kanetsugu, Японія

PRO-S 5008 - Ніж для м'яса з MoV сталі з залізком 145 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Спеціальний ніж м'ясника Honesuki.

* * * * * * * *

Потужне залізко з нержавіючої сталі, призначене для оброблення сирого м'яса, риби або птиці.

Геометрія перевірена часом, і може витримувати серйозні цільові навантаження.

Кістки великих тварин не можна різати жодним гострим ножем, бо вони мають високу міцність, і для безпосередньо рубки, потрібна сокира і спеціалізована робоча поверхня.

Ножі для відділення м'якоті, відрізняються від звичайних, особливою формою і посиленим кінчиком.

Лінії можуть нагадати японський топірець Деба, розрахований на перерубания риб'ячих хребтів.

Спуск праворуч від 1/3, зліва плаский.

Ріжуча кромка виведена з одного боку.

Всі ці конструктивні рішення потрібні, щоб залізко було здатне протистояти небезпечним контактам під час обвалки.

Необхідний для повного набору, якщо вам часто треба обробляти рибу, птицю і м'ясо.


Залізко:

Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенної обробкою при температурі -70 С, для максимального поліпшення робочих якостей.

Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ.

Твердість 57HRC.

Звужуючийся в бік кінчика тупій, близько 2.2 мм в потовщенні.

Спуск справа від 1/3, зліва плаский.

Одностороння геометрія додає стійкості кромці і полегшує наступну заточку.


Руків'я:

Суцільносталеве, матове, з накатом для надійного утримання у вологому середовищі.

Розмір середній, з продуманою геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.

Деталі бездоганно підігнані і виріб справляє враження єдиного цілого.

Баланс в долоню.


Для промислових робіт, створені і представлені нами відмінні серії Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з руків'ями із нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, призначеними для стерилізації.


Поради по догляду і зберіганню:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник буде насолоджуватися японським ножем багато років, адже якісно виготовлений ніж розрахований на десятиліття вірної служби.

Ми пропонуємо також повний сервіс щодо подальшого обслуговування та заточування.


Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:PRO·S
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 С
Кількість шарів:Моносталь
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:145 мм
Найширша частина залізка:40 мм
Товщина тупія:2.2 мм
Тип заточки:Одностороння, праворуч спуск від 1/3, зліва плаский
Довжина руків'я:117 мм
Матеріал руків'я:18-8 Stainless steel
Загальна довжина:272 мм
Вага:153 г
Стерилізація:Можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 8368
  • Модель: PRO-S 5008
  • Наявність: Є в наявності
  • 2950.00 UAH
  • Без ПДВ: 2950.00 UAH