PRO-S 5008 - Ніж для м'яса з MoV сталі з залізком 145 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціальний ніж м'ясника Honesuki.
* * * * * * * *
Потужне залізко з нержавіючої сталі, призначене для оброблення сирого м'яса, риби або птиці.
Геометрія перевірена часом, і може витримувати серйозні цільові навантаження.
Кістки великих тварин не можна різати жодним гострим ножем, бо вони мають високу міцність, і для безпосередньо рубки, потрібна сокира і спеціалізована робоча поверхня.
Ножі для відділення м'якоті, відрізняються від звичайних, особливою формою і посиленим кінчиком.
Лінії можуть нагадати японський топірець Деба, розрахований на перерубания риб'ячих хребтів.
Спуск праворуч від 1/3, зліва плаский.
Ріжуча кромка виведена з одного боку.
Всі ці конструктивні рішення потрібні, щоб залізко було здатне протистояти небезпечним контактам під час обвалки.
Необхідний для повного набору, якщо вам часто треба обробляти рибу, птицю і м'ясо.
Залізко:
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенної обробкою при температурі -70 С, для максимального поліпшення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57HRC.
Звужуючийся в бік кінчика тупій, близько 2.2 мм в потовщенні.
Спуск справа від 1/3, зліва плаский.
Одностороння геометрія додає стійкості кромці і полегшує наступну заточку.
Руків'я:
Суцільносталеве, матове, з накатом для надійного утримання у вологому середовищі.
Розмір середній, з продуманою геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Деталі бездоганно підігнані і виріб справляє враження єдиного цілого.
Баланс в долоню.
Для промислових робіт, створені і представлені нами відмінні серії Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з руків'ями із нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, призначеними для стерилізації.
Поради по догляду і зберіганню:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник буде насолоджуватися японським ножем багато років, адже якісно виготовлений ніж розрахований на десятиліття вірної служби.
Ми пропонуємо також повний сервіс щодо подальшого обслуговування та заточування.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·S | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 С | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 145 мм | 
| Найширша частина залізка: | 40 мм | 
| Товщина тупія: | 2.2 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск від 1/3, зліва плаский | 
| Довжина руків'я: | 117 мм | 
| Матеріал руків'я: | 18-8 Stainless steel | 
| Загальна довжина: | 272 мм | 
| Вага: | 153 г | 
| Стерилізація: | Можна | 
 










 
 
 
 





 
 
 
