Tojiro Shirogami F-693 — Шеф ніж, 3 шари, вуглецева сталь, залізко 180 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Середній універсальний шеф з залізком 18 см.
* * * * * * * *
Gyuto - менш поширена назва ножа шеф-кухаря.
Японські кухонні ножі, поділяються за спеціалізацією.
Короткий gyuto F-693, схожий на ніж Сантоку, але трохи вужчий та довший.
Сталь залізка тут Shirogami, з чудовим агресивним різом.
Гостре як небезпечна бритва залізко, має схильність до іржавіння та вимагає догляду.
Можна не звертати уваги на плями іржі, але не можна допускати ржавіння різальної крайки.
Це призведе до втрати гостроти й ніж потребуватиме заточки, для якої добре використовувати водні камені.
Можна також використовувати інші якісні абразиви, в тому числі алмазні камені, але це слід робити акуратно і з розумінням.
Тришаровий пакет з серцевиною з високовуглецевої Shirogami із загартуванням до 60 HRC по Роквеллу, і обкладинками з м'якої сталі з фінішем Kurouchi.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, яке створило і володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, ставлять вироби компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення майже "в нуль", з цього здатність добре різати зберігається дуже довго, також через геометрію спусків.
Досить велике конічне руків'я із дерева магнолії, з больстером з міцної харчової пластмаси.
Перетин овальний, має невеликий повздовжній виступ праворуч.
Форма розрахована на правшу, але завдяки симетричним спускам, підійде і лівші.
Дерево без просочення, тому для продовження терміну служби, можна самостійно просочити руків'я олією, до повного висихання і полімеризації.
Варто зауважити, що ножі з дерев'яним руків'ям, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах та стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою закладів громадського харчування.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та представлені нами чудові серії Tojiro-Pro, Kanetsugu PRO-S та Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради по догляду та зберіганню:
Дотримуючись цих не складних настанов, власник насолоджуватиметься набором японських ножів багато років.
Адже якісно виготовлений ніж, розрахований на десятиліття вірної служби.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro Shirogami Steel Series |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Shirogami Steel (Білий папір) з обробкою спусків Kurouchi |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 41 мм |
Товщина тупія: | 2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 130 мм |
Матеріал руків'я: | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Загальна довжина: | 330 мм |
Вага: | 125 г |
Стерилізація: | Не можна |