Tojiro PRO F-894 — Ніж Накірі, 3 шари, сталь VG 10, залізко 165 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для шинкування овочів з професійної серії.
* * * * * * * *
Спеціалізований ніж-лопатка для різноманітної шинковки, переважно овочів.
Стане в пригоді й кухареві професіоналу, і просто любителю салатів, особливо в сезон.
У нарізці Nakiri знайдеться мало рівних, а позмагатися зможе хіба що Chinese Cleaver, але такий монстр ймовірно виявиться заважким для слабкої статі.
За вагою Накірі виграє у Цай Дао, тому повинен зайняти гідне місце в правильно підібраному комплекті якісних кухонних ножів.
Східна класика, в повністю адаптованому під європейців виконанні.
Передній кут навмисно не заточено, для постійного контакту одним кінцем леза з дошкою.
Слід зазначити, що це не топірець, і не призначений для грубих робіт.
Залізко:
Серцевина, з японської нержавійки VG-10 загартованої на твердість 60HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з м'якої сталі, для захисту серцевини від пошкоджень і перевантажень.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, що створило і вже більше півстоліття володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять товари компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціни-якості.
Зведення традиційно тонке, тому здатність добре різати зберігається надзвичайно довго, також завдяки геометрії спусків.
Руків'я середнє, але досить зручне для великої долоні, і в жіночу руку лягає відмінно.
З овальним перетином, що забезпечує надійний хват і керованість з заплющеними очима.
Матова, неслизька поверхня, з бездоганною підгонкою, створює враження повної неподільності конструкції.
Шпарини та нерівності відсутні, а оксамитова шорсткість, впевнено руйнує стереотип про ненадійність утримання сталевого руків'я.
Фірма виробляє відому серію DP з аналогічними параметрами залізка і руків'ями зі стабілізованої деревини Pakka-wood.
Навіть якісна стабілізована деревина буде швидше зношуватися, якщо необхідна стерилізація, а в посудомийній машині, ніякі ножі взагалі краще не мити.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, як раз і призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color та Kanetsugu PRO-S.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надзвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro-Pro DP Cobalt Alloy Steel by 3 layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 165 мм | 
| Найширша частина залізка: | 46 мм | 
| Товщина тупія: | 1.8 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Нержавіюча 18-8 Stainless Steel з матовою неслизькою поверхнею | 
| Загальна довжина: | 298 мм | 
| Вага: | 160 г | 
| Стерилізація: | Можна | 














