PRO-S 5004 - Шеф ніж з MoV сталі з залізком180 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Малий Шеф ніж, основний конкурент Сантоку
Вибір форми в цьому випадку, швидше справа смаку, тому що параметри залізка дуже схожі.
Довжина в 18 см, насилу підходить для більшості кухарських технік, але для домашніх кухонних завдань цілком прийнятна.
Ще й для роботи не потрібні великі кухонні дошки, а для зберігання багато місця.
Професіоналу знадобиться в ролі проміжного, спритного ножа, середнього розміру.
Руків'я витримує кип'ятіння і практично нічого не боїться.
Не ковзає, та зручне в утриманні.
Залізко — Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel, з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск справа, і плоский зліва.
Властиве виробам фірми, тонке і симетричне зведення.
Знаменита "конвексність" стосується правого спуску, а не крайки.
Ніяких труднощів з подальшою заточкою немає.
Руків'я суцільносталеве, з накатом для надійного утримання.
Повнорозмірне, із продуманою геометрією, завдяки чому, нормально лягає і в жіночу руку, й у велику чоловічу долоню.
Всі деталі бездоганно підігнані, й ніж створює враження єдиного цілого.
Для промислового використання, в Японії створені та представлені нами, чудові серії — Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro та Tojiro-Color, з ручками з металу або термостійкого полімеру, розрахованими на стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає позитивні емоції, користуючись зібраними набором.
Ретельно виготовлена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·S |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 39 мм |
Товщина тупія: | 1.8 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 117 мм |
Матеріал руків'я: | 18-8 Stainless steel |
Загальна довжина: | 307 мм |
Вага: | 138 г |
Стерилізація: | Можна |