Tojiro Shirogami F-909 — Янагіба, вуглецева сталь, 2 шари, залізко 270 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для тонкої нарізки, з клинком 270 мм.
* * * * * * * *
Традиційний японський ніж, для нарізання м'яких продуктів одним рухом.
Незамінний для майстрів з приготування японських страв суші або сашимі.
Цей ніж відріже м'яке рибне філе так, як не зможе жоден інший.
Найбільш вірна довжина залізка для Yanagi ba 270-300 мм.
Саме при такій довжині ножа, вдається робити рівні і красиві скибочки.
Ріжучу кромку, розумно берегти від контакту з твердими предметами, для збереження бритвеної гостроти.
При нарізанні тільки м'яких продуктів, янагіба буде виключно довго залишатися гострим.
У нашому інтернет магазині ножів, запропоновано кілька варіантів ножів Янагіба (Yanagi ba) з вуглецевої і нержавіючої сталі.
Японські ножі, що продаються у нас, вже заслужили схвальні відгуки у користувачів, серед яких багато професійних кухарів.
Спуски асиметричні, японські. Правий спуск від середини, зліва увігнутий.
Двохшаровий пакет з ріжучим шаром з вуглецевої Shirogami з гартуванням до 60 HRC по Роквеллу, і обкладинкою з м'якої сталі справа.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, яке створило і володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, ставлять вироби компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість
Досить велике конічне руків'я із дерева магнолії,
Перетин овальний, має невеликий повздовжній виступ праворуч.
Середнє руків'я з магнолії, з больстером з міцної харчової пластмасси.
Овальний перетин, з невеликим повздовжнім виступом праворуч.
Ніж розрахований на використання правою рукою.
Зведення майже "в нуль", тому здатність добре різати зберігається дуже довго, ще й завдяки геометрії спусків.
Баланс в бік залізка.
Дерево без просочення, тому для продовження терміну служби, можна самостійно просочити руків'я олією, до повного висихання і полімеризації.
Варто зауважити, що ножі з дерев'яним руків'ям, незважаючи на якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах та стерилізацю, яка іноді є обов'язковою умовою закладів громадського харчування.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та представлені нами чудові серії Tojiro-Pro та Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради по догляду та зберіганню:
Дотримуючись цих не складних настанов, власник насолоджуватиметься японським ножем багато років.
Адже якісно виготовлений ніж, розрахований на десятиліття вірної служби.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro Shirogami Steel Series |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Shirogami Steel (Білий папір) з обкладкою з м'якого металу |
Кількість шарів: | 2 шари |
Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 270 мм |
Найширша частина залізка: | 33 мм |
Товщина тупія: | 3.5 мм |
Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий |
Довжина руків'я: | 140 мм |
Матеріал руків'я: | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Загальна довжина: | 410 мм |
Вага: | 160 г |
Стерилізація: | Не можна |