SAIUN 9003 - Сантоку з дамаської сталі з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Напевно самий універсальний ніж в Японії та за її межами.
* * * * * * * *
Виважена форма не дозволить хіба що зручно чистити коренеплоди, що все одно краще робити з допомогою овочечисти.
Заточка елітного японського ножа, при необережному русі, може зчинити травму, тому для спеціалізованих завдань, варто користуватися спеціальним інструментом.
Santoku, володіє чудовими можливостями по нарізці.
М'ясо, овочі і риба, три чесноти.
Всі ці продукти сирими або готовими легко нарізаються сантоку.
Відмінно зведене широке залізко, плавний вигин кромки, комфортна ручка.
Обриси схожі у більшості виробників.
Не потрібно міняти те, що заслужило народне визнання.
Потрібно придбати, і самостійно переконатися у зручності та практичності.
Ріжучий шар з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC, і прикрашеної неповторним дамаським малюнком.
Корозійностійка і не клопітна, ця сталь давно використовується у виробах безлічі японських ножових мануфактур.
Залізко 33-х шарове, але майстерна робота ковалів, створює враження, що їх удвічі більше.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Симетричні спуски від обуха.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпечність користування.
Велике руків'я з чорної мікарти, вкрай міцного, довговічного і красивого матеріалу, що не боїться продуктових соків і знаходження у вологому середовищі.
Знайома західна концепція форми, зі згладженими гранями і приємним "черевцем".
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Слід враховувати, що миття в посудомийній машині буде шкодити ріжучій кромці.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені серії Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса даних моделей, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Хороша річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, потребуючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | Saiun Damascus Steel |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | VG-10 - високовуглецева нержавіюча сталь, легована кобальтом і молібденом |
| Кількість шарів: | Дамаск 33 шари (Damascus steel 33 layers) |
| Твердість сталі: | ≈ 60-61 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 170 мм |
| Найширша частина залізка: | 46 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 125 мм |
| Матеріал руків'я: | Микарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
| Загальна довжина: | 303 мм |
| Вага: | 220 г |
| Стерилізація: | Не можна |














