Tojiro Classic F-795 — Сантоку Kiritsuke, 3 шари, сталь VG 10, залізко 160 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Японський варіант універсального середнього ножа. "Три чесноти" м'ясо, овочі, риба.
* * * * * * * *
Santoku в стилі Kiritsuke, з більш агресивним і хижим вістрям.
Це одночасно і нова мода на геометрію, якій вже пара століть, і можливість отримати більш гострий кінчик тим, хто цього потребує для роботи.
Такий профіль стає все більш впізнаваним і знаходить своїх поціновувачів.
Перший конкурент Gyuto, з залізком дещо коротшим і ширшим аніж у "шефа".
Про те, що зручніше у використанні Сантоку або класичний кухарський ніж, є безліч оглядів і думок, але сантоку безперечно гідний вибір, особливо коли кухонного простору не багато.
Чудово підійде для різних видів нарізки.
Універсальний, і годиться на місце першого в домашній "кухарський парі".
Професіонали також не рідко користуються Santoku, в якості головного помічника.
Чудовий варіант ножа на подарунок, як чоловіку, так і жінці.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі під час обробки.
Твердість серцевини 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я традиційне для серії DP та топової HSS.
Зручне для середньої та великої долоні. В жіночу руку теж лягає відмінно.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання, керованість та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластику, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів.
Для використання в промислових умовах існують спеціально розроблені та представлені нами відмінні серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro та Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко при шанобливому ставленні, служитиме надзвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 163 мм | 
| Найширша частина залізка: | 39 мм | 
| Товщина тупія: | 1.9 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 123 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 295 мм | 
| Вага: | 177 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
 
 
