Glestain K Series 012TK - Ніж Petty з залізком 120 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Класичний Petty 120 мм з професійної K Series.
* * * * * * * *
Гідність всіх виробів Glestain, це чудова геометрія, створена для різу в першу чергу.
Також всі ножі виключно зручно сидять в руці та правильно збалансовані.
Враховано маса деталей для зручності й безпеки.
Конструкція п'яти на переважній більшості японських ножів, відрізняється від європейських.
Це досить гостра ділянка, що вимагає уважності.
Тут п'ята залізка дбайливо посунута вперед, і не несе ніякої загрози для недбалих користувачів.
Разом з тим, таку крайку легше заточувати та виконувати цим куточком, різні допоміжні дії.
Наприклад, видалення дефектів на коренеплодах, зняття шкірки, надрізання і очищення.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів складання і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з заглибленнями для меншого налипання з правого боку і плаский зліва.
Тонке зведення близько 15 градусів загалом, з пропорцією два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я, що добре лягає в будь-яку руку, і має приємну вагу.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском стабілізуючими речовинами, які перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби. Збирається вручну, з посадкою на заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі стики бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо знати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, навіть просочена деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, це ручки з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи особистий набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
Серія: | Професійна К серія |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 120 мм |
Найширша частина залізка: | 25 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
Довжина руків'я: | 108 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 250 мм |
Вага: | 83 г |
Стерилізація: | Не можна |