PRO-M 7001 - Овочевий ніж з MoV сталі з залізком 130 мм. Kanetsugu, Японія
Натисніть для перегляду
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Маленький ніж з серії, відомої широкому колу користувачів, які гідно оцінили японську якість.

PRO-M — це вже не спроба догодити європейцям звичними формами.
У конструкції відбито чітке бачення інженерів фірми, що мають являти собою досконалі кухонні ножі.
Тут зібрано досвід кількох поколінь майстрів, випробувань, і зворотного зв'язку з покупцями.
Ми не бачимо візерунків дамаської сталі, але ці залізка красиві.
Вивірені з інженерної точки зору, чудово ріжуть, і надійно відпрацюють протягом багатьох років.
Творці орієнтувалися на людей, які розбираються в головних ножових якостях і здатні цінувати хороші речі.
Таким господарям, малий Петті, від чудової марки Seki Kane Tsugu, стане вірним помічником.
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенною обробкою при температурі -70 °C, для максимального поліпшення міцності.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Конвексний (випнутий) спуск справа і плаский зліва.
Традиційно тонке зведення, заточка симетрична — 50/50.
Знаменита "конвексність" стосується тільки правого спуску, а не крайки.
Руків'я невелике, з ергономічною геометрією, виготовлене з високоміцного деревно-полімерного композиту.
Просочення смолою під тиском, перешкоджає розбуханню і продовжує термін служби.
Зручно лягає в жіночу руку, і прийнятно в велику чоловічу долоню.
Стабілізоване дерево — теплий матеріал, з чудовими експлуатаційними властивостями й довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка є обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, ручки з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів і здатні витримувати стерилізацію.
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Фірмовий інструмент, при уважному ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи нечастого планового сервісу.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·M |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 130 мм |
Найширша частина залізка: | 29 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 98 мм |
Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
Загальна довжина: | 233 мм |
Вага: | 70 г |
Стерилізація: | Не можна |