Miyabi Isshin 2007 — Ніж Накірі зі сталі AUS8 з залізком 165 мм. Kanetsugu, Японія

Miyabi Isshin 2007 — Ніж Накірі зі сталі AUS8 з залізком 165 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Легкий ніж-лопатка для шинкування, тришаровий ламінат AUS8.

* * * * * * * *

Недороге функціональне традиційне східне залізко для шинкування.

Схоже на зменшену версію китайського топірця Цай-Дао із зручним європейським руків'я.

Такий ніж стане в нагоді особливо тим, хто часто ріже овочі.

Він чудово впорається з будь-якими нарізками сирих овочів і готових продуктів.

Згодиться і кухарю професіоналу, і просто поціновувачу салатів, особливо в сезон.

У шинкуванні Nakiri мало рівних, позмагатися зможе тільки Chinese Cleaver, але такий монстр шинкування ймовірно виявиться важкуватий для жіночих рук.

За вагою Накірі виграє у Цай Дао, тому має зайняти гідне місце в збалансованому наборі японських кухонних ножів.


Залізко спеціальної форми для рубки овочів ножем як гільйотиною.

Передній кут не заточений, для постійного контакту з дошкою під час шинкування.

Це тонкий ніж, а не сокира і не призначений для грубих робіт.

Серцевина, з японської нержавійки AUS-8 (Aichi Steel) з робочим загартуванням на твердість 57 HRC.

Обкладки з м'якої нержавіючої сталі SUS410, захищають ріжучий шар від пошкоджень і перевантажень.

Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці і високоточних верстатів ЧПУ.

Універсальний розмір, і симетричні західні спуски.


Руків'я з палісандра (Rosewood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та продовжує термін служби.

Деревина тактильно приємніше і має живий неповторний шляхетний малюнок.

Середнього розміру, з класичною формою.

Нормально лягає і в жіночу руку і у велику чоловічу долоню.


Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидко зношується.

Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.

Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.


Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:


Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, користуючись своїм комплектом.

Якісна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.


Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:Miyabi Isshin
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410
Кількість шарів:3 шари
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:165 мм
Найширша частина залізка:44 мм
Товщина тупія:2 мм
Тип заточки:Симетрична 50/50
Довжина руків'я:120 мм
Матеріал руків'я:Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood)
Загальна довжина:295 мм
Вага:110 г
Стерилізація:Не можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 3700
  • Модель: Miyabi Isshin 2007
  • Наявність: Є в наявності
  • 1760.00 UAH
  • Без ПДВ: 1760.00 UAH