Miyabi Isshin 2007 — Ніж Накірі зі сталі AUS8 з залізком 165 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Легкий ніж-лопатка для шинкування, тришаровий ламінат AUS8.
* * * * * * * *
Недороге функціональне традиційне східне залізко для шинкування.
Схоже на зменшену версію китайського топірця Цай-Дао із зручним європейським руків'я.
Такий ніж стане в нагоді особливо тим, хто часто ріже овочі.
Він чудово впорається з будь-якими нарізками сирих овочів і готових продуктів.
Згодиться і кухарю професіоналу, і просто поціновувачу салатів, особливо в сезон.
У шинкуванні Nakiri мало рівних, позмагатися зможе тільки Chinese Cleaver, але такий монстр шинкування ймовірно виявиться важкуватий для жіночих рук.
За вагою Накірі виграє у Цай Дао, тому має зайняти гідне місце в збалансованому наборі японських кухонних ножів.
Залізко спеціальної форми для рубки овочів ножем як гільйотиною.
Передній кут не заточений, для постійного контакту з дошкою під час шинкування.
Це тонкий ніж, а не сокира і не призначений для грубих робіт.
Серцевина, з японської нержавійки AUS-8 (Aichi Steel) з робочим загартуванням на твердість 57 HRC.
Обкладки з м'якої нержавіючої сталі SUS410, захищають ріжучий шар від пошкоджень і перевантажень.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці і високоточних верстатів ЧПУ.
Універсальний розмір, і симетричні західні спуски.
Руків'я з палісандра (Rosewood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та продовжує термін служби.
Деревина тактильно приємніше і має живий неповторний шляхетний малюнок.
Середнього розміру, з класичною формою.
Нормально лягає і в жіночу руку і у велику чоловічу долоню.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидко зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, користуючись своїм комплектом.
Якісна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Miyabi Isshin |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 165 мм |
Найширша частина залізка: | 44 мм |
Товщина тупія: | 2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood) |
Загальна довжина: | 295 мм |
Вага: | 110 г |
Стерилізація: | Не можна |