Miyabi Isshin 2000 - Овочевий ніж зі сталі AUS8 з залізком 90 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Овочевий ножик з перевіреної AUS8, для найделікатніших завдань.

Доповнює ножі більшого розміру в будь-якому наборі.
Порізати зелень, очистити картоплю або зробити карвінг, це його робота.
Для цього годиться тільки маленький ніж, з залізком 9 або 12 см.
Тільки надріз або прокол для шпигування, тільки розкрити молюска або розрізати виноградину.
Тут чим менше, тим краще.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат в обкладинках зі сталі SUS410 і серцевиною з більш твердої AUS8 (Aichi Steel).
Ніж виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної обробки і високоточних верстатів з ЧПУ.
Ріжуча серцевина має твердість 57HRC за шкалою Роквелла.
Тупій, близько 1.5 мм в потовщенні, тоншаючий в бік кінчика.
Симетричні європейські спуски.
Руків'я:
Мале руків'я зі зручною геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Виготовлене з Палісандра (Rose wood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та подовжує термін служби.
Дерево приємніше на дотик і має живий шляхетний малюнок.
Баланс в долоню.
Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та запропоновані нами відмінні серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з ручками з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради по догляду і зберіганню:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник матиме змогу насолоджуватись японським ножем багато років, адже якісно виготовлений виріб, розрахований на десятиліття вірної служби, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | Miyabi Isshin | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 90 мм | 
| Найширша частина залізка: | 21 мм | 
| Товщина тупія: | 1.5 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 104 мм | 
| Матеріал руків'я: | Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood) | 
| Загальна довжина: | 195 мм | 
| Вага: | 43 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
